OVER ONS

Wij zijn gevestigd aan de Aphroditestraat 9 te Tilburg. Wij hebben een compleet digitale onderneming, maar ook een traditioneel bedrijf. De klant bepaalt wat bij hem past en waar hij zich in thuis voelt. Kenmerkend is dat ongeacht welke vorm u ook kiest onze deur altijd open staat, dat een afspraak niet noodzakelijk is en dat gastvrijheid geen geld voor ons en de klant hoeft te kosten. Dit is onze investering in een langdurige relatie.

Onze doelstelling is iedere klant minimaal 1 keer per jaar te bezoeken om eens bij te praten en te ervaren wat er bij de klant speelt.

Inmiddels werken er 3 fulltime mensen op ons kantoor. De doelstelling is dat er maximaal 10 tot 12 full timers werken, omdat een grotere organisatie meer bureaucratie kent en dat gaat ten kosten van de flexibiliteit en de betrokkenheid bij mijn klanten.

HISTORIE

De onderneming is, door mij (Ron Verheijen), op 23 augustus 2012 opgericht. Die op dat moment al 25 jaar actief was als boekhouder en belastingadviseur voor het midden en klein bedrijf. Van die 25 jaar ben ik 6 jaar actief geweest als bancair medewerker in de automotive sector waardoor ik ook de financieringstak heb leren kennen.

In de eerste 3 jaren ben ik ook met een andere onderneming actief geweest met het invullen van financieringsvraagstukken van anderen dan de klanten van Raak Finance en Advies B.V. Nu is dat een aanvullende dienst van Raak Finance & Belastingadvies B.V.

Wij hebben op 1 januari onze naam gewijzigd in Raak Finance & Belastingadvies B.V., omdat deze naam beter aansluit bij onze rol van adviseur die wij graag voor u willen zijn. Dat betekent niet dat wij onze oude naam, Raak Accountants en Belastingadviseurs B.V., hebben laten vervallen aangezien wij toch ook een boekhouder blijven.

EERLIJK EN BETROUWBAAR

Wij zijn aangesloten bij de volgende beroepsorganisaties:

  • De NBA
  • Register Belastingadviseurs

Dat heeft voor u als voordelen:

  • Periodieke toetsing waardoor de kwaliteit van ons werk op een hoog niveau blijft.
  • Onze continuïteit is gewaarborgd doordat wij een waarnemingsovereenkomst met een collega kantoor hebben. Bij een calamiteit, zoals langdurig ziekte, worden uw belangen behartigd op dezelfde manier zoals u gewend bent.
  • Verplichte bijscholing waardoor onze kennis actueel blijft en wij geen kans voor u over het hoofd zien.

Wilt u weten wat Raak voor u kan betekenen?

Vul dan onderstaande informatieaanvraag in.