Administratiekantoor Tilburg

In ons administratiekantoor in Tilburg denken we in kansen en niet in bedreigingen. Dat doet u als ondernemer en dat verwacht u dan ook van uw boekhouder. En laat dat nou net de missie zijn van Raak Finance & Belastingadvies B.V., hét administratiekantoor in Tilburg. Wij zorgen ervoor dat u weer al uw tijd kunt steken in wat u het beste kunt: ondernemen.

Het complete pakket

Bij Raak Finance & Belastingadvies B.V. staat u als mens centraal en niet de regels. Samen bekijken we wat uw persoonlijke doelstellingen zijn. Vervolgens gaan we aan de slag om uw doelen ook daadwerkelijk te realiseren. Een echte financieel adviseur zijn voor het MKB zoals u dat van een administratiekantoor uit Tilburg mag verwachten. Dat is waar het bij Raak Finance & Belastingadvies B.V. allemaal om draait.

Van de complete financiële administratie tot complexe salarisadministratie inclusief loonbelasting. En van het verzorgen van uw BTW-aangifte tot advies bij een arbeidsconflict. Voor deze en nog meer diensten kunt u bij ons terecht.

Persoonlijke aandacht, actuele kennis en kwaliteit van onze dienstverlening hebben we hoog in het vaandel staan. De kwaliteit wordt gewaarborgd doordat wij als administratiekantoor in Tilburg zijn aangesloten bij drie beroepsorganisaties: NBA (Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants), RBA (Register van Belastingadviseurs) en Fiscount. En dat kwaliteit niet per definitie duur hoeft te zijn, bewijzen wij van Raak Finance. Bij ons komt u niet voor onverwachte kosten te staan en hoeft u ook niet bang te zijn bij het stellen van een vraag. Wij brengen namelijk niet elk telefoontje bij u in rekening!

Bent u op zoek naar een betrouwbaar administratiekantoor in Tilburg? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Accountant Tilburg

Bij Raak Accountants kunt u terecht voor:

  • Het verwerken van uw financiële administratie.
  • Het verwerken van uw loonadministratie.
  • Samenstellen van de jaarrekening.
  • Het verstrekken van diverse verklaring zoals o.a. nodig bij NIWO vergunningen.
  • Het opstellen van de diverse belastingaangiftes zoals inkomstenbelasting en omzetbelasting.
  • Het geven van (fiscale-) adviezen.