Accountantskantoor Waalwijk

Bent u op zoek naar een Accountantskantoor in de omgeving van Waalwijk? Dan zijn wij Raak Accountants misschien wel wat u zoekt. Ons kantoor is gevestigd aan de Aphroditestraat in Tilburg, nog geen 15 kilometer rijden vanuit Waalwijk.

Een ervaren accountant

Bij Raak Accountants zijn we een ervaren accountantskantoor in de omgeving van Waalwijk. Met al meer dan 25 jaar ervaring helpen we u graag met uw financiële zaken. Wanneer u beschikt over een eigen onderneming zijn de financiën namelijk van groot belang. Het is belangrijk om ze op orde te hebben en deze zaken serieus te nemen. Als accountantskantoor Waalwijk weten wij dat dit bij vele ondernemers een moeilijke taak blijft. Iedereen heeft zijn of haar eigen expertise en moet zich daar volledig op kunnen focussen. Als accountantskantoor staan wij daarom graag voor u klaar om uw financiële zaken over te nemen.

Diversiteit aan diensten

Wanneer u ervoor kiest om een accountantskantoor in de omgeving van Waalwijk in te schakelen, kunt u bij ons zelf kiezen welke diensten u wilt afnemen. Denk aan het opstellen van diverse aangiften als de belasting, het samenstellen van jaarrekeningen of het verzorgen van de loonadministratie. Voor zowel interne als externe zaken kun je bij ons terecht. Wanneer u één van deze diensten afneemt, of misschien wel het totaalpakket, zijn we eerlijk en betrouwbaar. We nemen niet ieder telefoontje in rekening, in tegendeel zelfs, onze deur staat altijd voor u open wanneer u gewoon even wilt bij kletsen of belangrijke zaken wilt bespreken.

Meer weten over Raak

Meer weten over de diensten

Onderscheidend vermogen

Als accountantskantoor in de omgeving van Waalwijk onderscheiden we ons op diverse gebieden. Bij Raak Accountants zijn we geen controleur, maar een adviseur en denken we mee in kansen en behalen we doelstellingen graag samen. Om onze kwaliteit en kennis te blijven waarborgen, zitten wij aangesloten bij drie beroepsorganisaties, namelijk de NBA (Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants), RBA (Register van Belastingadviseurs) en Fiscount. Deze beroepsorganisaties testen ons periodiek en zorgen ervoor dat wij worden bijgeschoold wanneer dat nodig is. Zo weten we zeker dat we niets over hoofd zien en ons kennis up-to-date is.

Accountantskantoor Waalwijk

Bij Raak Accountants kunt u terecht voor:

  • Het verwerken van uw financiële administratie.
  • Het verwerken van uw loonadministratie.
  • Samenstellen van de jaarrekening.
  • Het verstrekken van diverse verklaring zoals o.a. nodig bij NIWO vergunningen.
  • Het opstellen van de diverse belastingaangiftes zoals inkomstenbelasting en omzetbelasting.
  • Het geven van (fiscale-) adviezen.

Wilt u meer informatie ontvangen over Raak Accountants?

Vul dan onderstaande informatieaanvraag in.