Belasting Tilburg

Inkomstenbelasting, loonbelasting, BTW. Zaken die u als ondernemer moet regelen, maar waar u waarschijnlijk te weinig tijd voor heeft. Of het is zo complex dat u uren aan het werk bent om de aangifte rond te krijgen. En zodra u de belasting voor uw bedrijf in Tilburg heeft afgedragen, kunt u bijna weer opnieuw beginnen. Daarom is het goed dat u kunt rekenen op een betrouwbare boekhouder.

Raak Finance & Belastingadvies B.V. denkt net als u in kansen en niet in bedreigingen. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat kansen positieve energie geven. Energie die we kunnen gebruiken om de doelstellingen van uw onderneming te bepalen en ook daadwerkelijk te realiseren. Het is onze missie om een echte financiële adviseur te zijn voor het MKB zoals het van oudsher is bedoeld. Precies wat u mag verwachten van een boekhouder die o.a. uw belasting vanuit zijn kantoor in Tilburg voor u regelt.

Van de complete financiële administratie tot complexe salarisadministratie inclusief loonbelasting. En van het verzorgen van uw BTW-aangifte tot het geven van advies over arbeidsrecht. Wat uw vraag ook is, wij denken graag met u mee.

Persoonlijke aandacht, actuele kennis en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Om dit te waarborgen hebben we ons aangesloten bij drie beroepsorganisaties: NBA (Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants), RBA (Register van Belastingadviseurs) en Fiscount. En dan komt u bij Raak Finance & Belastingadvies B.V. ook niet voor onverwachte kosten te staan. Wij brengen namelijk niet elk telefoontje bij u in rekening!

Bent u op zoek naar een boekhouder die de belasting voor uw bedrijf in Tilburg verzorgt of heeft u een andere financiële vraag? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Accountant Tilburg

Bij Raak Accountants kunt u terecht voor:

  • Het verwerken van uw financiële administratie.
  • Het verwerken van uw loonadministratie.
  • Samenstellen van de jaarrekening.
  • Het verstrekken van diverse verklaring zoals o.a. nodig bij NIWO vergunningen.
  • Het opstellen van de diverse belastingaangiftes zoals inkomstenbelasting en omzetbelasting.
  • Het geven van (fiscale-) adviezen.