Belastingadviseur Tilburg

Bent u op zoek naar een belastingadviseur in Tilburg die de kneepjes van het vak goed beheerst? Dan bent u bij Raak Finance & Belastingadvies aan het juiste adres. Wij denken als ondernemer én adviseur in kansen en niet in bedreigingen. Bij Raak zitten we al 25 jaar in het vak en zijn we het nog steeds niet beu, in tegendeel zelfs, we helpen anderen graag om zo het financiële overzicht te bewaren.

Regel uw geldzaken samen met een belastingadviseur uit Tilburg

Vanuit ons kantoor in Tilburg gaan wij terug naar de basis. Wij willen namelijk weer een echte adviseur zijn voor het MKB zoals het oorspronkelijk bedoeld is. Samen bepalen wij uw doelstellingen en zorgen wij ervoor dat u ze ook daadwerkelijk behaald. Precies wat u van uw belastingadviseur uit Tilburg en omgeving mag verwachten. De volgende drie zaken staan bij Raak Finance & Belastingadvies voorop:

  • Persoonlijke aandacht
  • Kwaliteit
  • Actuele kennis

Om dit allemaal te waarborgen zijn wij aangesloten bij drie beroepsorganisaties die ons periodiek controleren: NBA (Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants), RBA (Register van Belastingadviseurs) en Fiscount.

Doordat Raak is aangesloten bij deze beroepsorganisaties, worden wij periodiek getoetst en blijft de kwaliteit van ons werk hoog. Daarbij krijgen wij ook scholing, ondanks onze jarenlange ervaring, is het belangrijk om kennis actueel te houden en niets over het hoofd te zien. Dit is voor ons als kantoor belangrijk, maar helemaal voor u als klant. Ook kunnen wij onze continuïteit waarborgen door een waarnemingsovereenkomst met een collega kantoor.

Meer weten over Raak

Meer weten over de diensten

Taken als belastingadviseur in Tilburg

Als belastingadviseur Tilburg zijn we specialist op het gebied van belastingen en geven we advies aan u als ondernemer. We denken met u mee en proberen samen een zo voordelig mogelijk resultaat te behalen. We verzorgen uw belasting, btw-aangifte en als u wilt, nog veel meer. Naast belastingadviseur kun je Raak Finance & Belastingadvies voor meer financiële taken inschakelen als partner. Van de complete financiële administratie tot complexe salarisadministratie inclusief loonbelasting. Wat uw vraag ook is, wij denken graag met u mee. En kwaliteit hoeft niet per definitie duur te zijn.

Belastingadviseur Tilburg

Wilt u meer informatie ontvangen over Raak Accountants?

Vul dan onderstaande informatieaanvraag in.