Accountant Waalwijk

Bent u op zoek naar een Accountant Waalwijk? Bij Raak Accountants houden we ons al meer dan 25 jaar bezig met financiële zaken en is geen opdracht te gek. Het kantoor van Raak Accountants & Belastingadviseurs is gevestigd in Tilburg en grotendeels geautomatiseerd. U kunt bij ons gewoon binnenlopen ongeacht wat voor vorm u bij ons afneemt. We beschikken over een klein team en doen dit bewust, alleen zo zijn we flexibel en blijven we betrokken bij onze klanten.

Financiën op orde

Heeft u problemen met de financiën van uw bedrijf of bent u het overzicht kwijt? Schakel ons in als uw accountant vlakbij Waalwijk om weer wat orde te scheppen. Hoe vervelend de financiën soms ook zijn, het is één van de belangrijkste taken om uw bedrijf draaiende te houden, zowel intern als extern. Bij Raak kunt u terecht voor verschillende diensten en bepaald u zelf waar u behoefte in heeft. Dit kan gaan om één dienst, of misschien wel het gehele plaatje. Onze traditionele taken bestaan uit het volgende:

  • Het verwerken van uw financiële administratie.
  • Het verwerken van uw loonadministratie.
  • Samenstellen van de jaarrekening.
  • Het verstrekken van diverse verklaring zoals o.a. nodig bij NIWO vergunningen.
  • Het opstellen van de diverse belastingaangiftes zoals inkomstenbelasting en omzetbelasting.
  • Het geven van (fiscale-) adviezen.

Weet u niet precies in welke diensten u behoefte heeft? We komen hier graag met u uit in een gesprek. Zo denken we graag mee en begeleiden wij uw organisatie graag bij het realiseren van de doelstellingen. Daarnaast stellen wij samen met u de organisatiestructuren op.

Meer weten over Raak

Meer weten over de diensten

Waarom Raak accountant Waalwijk?

Iedere ondernemer heeft zijn of haar eigen expertise en moet zich daarmee bezig kunnen houden. Dit geldt voor ons en hoogstwaarschijnlijk ook voor u. U moet zich kunnen focussen op de onderneming en niet te veel tijd kwijt zijn om de financiële zaken op orde te stellen. Daarom raden wij veel ondernemingen aan om een accountant in te schakelen. Een accountant kan u rust geven en snel schakelen wanneer dat nodig is. U kunt ons altijd bellen en gaan voor u aan de slag. Hierin zijn wij ook eerlijk en betrouwbaar, wij nemen niet ieder telefoontje in rekening en willen alleen maar het beste voor u. Zo komen we ook graag minimaal één keer per jaar op bezoek om de bij te praten en de samenwerking te bespreken.

Accountant Waalwijk

Wilt u meer informatie ontvangen over Raak Accountants?

Vul dan onderstaande informatieaanvraag in.