Accountant Oisterwijk

Een professionele accountant in de buurt van Oisterwijk en Berkel-Enschot helpt u met uw financiële zaken. Bij Raak Accountants & Belastingadviseurs in Tilburg realiseren we uw doelstellingen. Dit doen we door in gesprek te gaan en alle kansen en mogelijkheden voor uw bedrijf te bekijken. Als financieel adviseur bieden we ondersteuning en begeleiding voor alle facetten van de financiële dienstverlening.

Uw doelstelling realiseren bij een accountant nabij Oisterwijk en Berkel-Enschot

Wij zijn een accountant bureau waar het draait om het realiseren van uw doelstellingen. Denk hierbij aan het verduidelijken van uw boekhouding of het zoeken naar kansen voor uw bedrijf. Laat uw volledige administratie aan ons over. U kiest uit twee mogelijkheden:

  • De traditionele boekhouding, waarbij wij uw administratie inboeken;
  • Bij de elektronische boekhouding levert u de boekhouding digitaal aan, wij regelen de rest voor u.

Bij ons kantoor in de buurt van Oisterwijk en Berkel-Enschot gaan we graag met u in gesprek over de opties voor uw bedrijf.

Maak gebruik van verschillende diensten

Uiteraard schakelt u ons ook in voor andere diensten. Denk hierbij aan het opstellen van diverse aangiften, het samenstellen van de jaarrekening en het verzorgen van de loonadministratie. Dit zijn voornamelijk traditionele diensten. U gebruikt daarnaast onze specifieke diensten als het opstellen van uw organisatiestructuur of begeleiding van uw organisatie.

Plan direct uw afspraak

Uw bedrijf uit in Oisterwijk of Berkel-Enschot heeft ondersteuning nodig op financieel gebied. Dit laat u met een gerust hart aan Raak Accountants & Belastingadviseurs uit Tilburg over. Ons team bestaat uit gepassioneerde en hardwerkende mensen. Voor het maken van een afspraak of voor het stellen van vragen belt u naar 013-5913970.

Accountant Tilburg

Bij Raak Accountants kunt u terecht voor:

  • Het verwerken van uw financiële administratie.
  • Het verwerken van uw loonadministratie.
  • Samenstellen van de jaarrekening.
  • Het verstrekken van diverse verklaring zoals o.a. nodig bij NIWO vergunningen.
  • Het opstellen van de diverse belastingaangiftes zoals inkomstenbelasting en omzetbelasting.
  • Het geven van (fiscale-) adviezen.