Accountantskantoor Tilburg

Bent u op zoek naar een accountantskantoor in Tilburg die met u meedenkt? Die u als mens en ondernemer centraal stelt en niet alleen naar de regels kijkt? Dan bent u bij Raak Accountants & Belastingadviseurs aan het enige en juiste adres.

Als ondernemer denkt u in kansen en niet in bedreigingen. En dat mag u ook van uw accountantskantoor Tilburg verwachten. Daarom gaan wij terug naar de basis. Het is onze missie om er voor te zorgen dat u weer kunt doen wat u het beste kunt: ondernemen. Door middel van persoonlijke aandacht behalen we samen uw doelstellingen. Wij zijn een echte financiële adviseur voor het MKB zoals het oorspronkelijk bedoeld is. En dat maakt ons als accountantskantoor in Tilburg zo uniek.

Van de complete financiële administratie tot complexe salarisadministratie inclusief loonbelasting. En van het verzorgen van uw BTW-aangifte tot het geven van advies over arbeidsrecht. Wat uw vraag ook is, wij denken graag met u mee.

Hoogwaardige kwaliteit

Actuele kennis en hoogwaardige kwaliteit van onze dienstverlening. Twee zaken die wij hoog in het vaandel hebben staan. De kwaliteit wordt gewaarborgd doordat wij als accountantskantoor in Tilburg zijn aangesloten bij drie beroepsorganisaties: NBA (Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants), RBA (Register van Belastingadviseurs) en Fiscount. En dan heeft u ook altijd een duidelijk overzicht van uw kosten. Raak Accountants & Belastingadviseurs brengt namelijk niet elk telefoontje bij u in rekening. U hoeft dus niet bang te zijn dat u een torenhoge factuur krijgt omdat u een paar vragen wilde stellen!

Meer weten over Raak

Meer weten over de diensten

Eerlijk en betrouwbaar

Kosten besparen voor u houdt in dat we niet ieder telefoontje in rekening brengen. Voor advies kunt u altijd terecht bij uw persoonlijke accountant. Voor bedrijven in Tilburg en omgeving zijn wij dan ook het juiste adres voor kwalitatief goede dienstverlening. Dat borgen wij door onze aansluiting bij de beroepsorganisatie voor accountants, de NBA. Deze hanteert zeer strenge voorschriften voor lidmaatschap en controleert periodiek de accountant.

Bent u in omgeving Tilburg op zoek naar een persoonlijke accountant, die uw belangen voorop heeft staan, informeer dan eens bij Raak Accountants. Als accountantskantoor in Tilburg verzorgen wij u een complete financiële dienstverlening. Van de administratie tot loon-, en omzetbelasting en van optimalisering van uw bedrijfsvoering tot juridische kwesties. Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op.

Accountant Tilburg

Bij Raak Accountants kunt u terecht voor:

  • Het verwerken van uw financiële administratie.
  • Het verwerken van uw loonadministratie.
  • Samenstellen van de jaarrekening.
  • Het verstrekken van diverse verklaring zoals o.a. nodig bij NIWO vergunningen.
  • Het opstellen van de diverse belastingaangiftes zoals inkomstenbelasting en omzetbelasting.
  • Het geven van (fiscale-) adviezen.

Wilt u meer informatie ontvangen over Raak Accountants?

Vul dan onderstaande informatieaanvraag in.