Accountant Tilburg

“Accountant zijn voor het midden- en klein bedrijf, zoals het oorspronkelijk bedoeld is.”

Dat is de missie van Raak Accountants. Als accountant Tilburg willen wij toegevoegde waarde leveren aan uw bedrijf. Onze insteek is kosten besparen aan de hand van persoonlijke onderlinge afspraken. Daarbij denken wij als accountant gevestigd in Tilburg in kansen, en niet in bedreigingen. Iets waarvan u als ondernemer profiteert.

Eerlijk en betrouwbaar

Bij Raak accountant in Tilburg zijn we eerlijk en betrouwbaar. We nemen niet ieder telefoontje in rekening, u kunt bij ons altijd terecht wanneer er vragen zijn of wanneer u contact zoekt met uw persoonlijke accountant. Voor bedrijven in Tilburg en omgeving zijn wij dan ook het juiste adres voor kwalitatief goede dienstverlening. Dat borgen wij door onze aansluiting bij de beroepsorganisatie voor accountants, de NBA. Deze hanteert zeer strenge voorschriften voor lidmaatschap en controleert periodiek de accountant.

Bent u in omgeving Tilburg op zoek naar een persoonlijke accountant, die uw belangen voorop heeft staan, informeer dan eens bij Raak Accountants. Als accountant in Tilburg verzorgen wij u een complete financiële dienstverlening. Van de administratie tot loon-, en omzetbelasting en van optimalisering van uw bedrijfsvoering tot juridische kwesties. Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op.

Ervaren Accountant Tilburg

Bij Raak zijn we een accountants kantoor met al meer dan 25 jaar ervaring. We houden van het vak en doen dit nog steeds met veel plezier. Geen case is te moeilijk en we gaan graag de uitdaging aan om u te helpen met het financiële plaatje. Uit ervaring weten wij dat het financiële plaatje voor vele ondernemers een ingewikkelde taak is wat te veel tijd met zich meebrengt. Als accountant in Tilburg helpen wij u daarom graag, om deze taak van u over te nemen. Zo hoeft u zich alleen nog maar te focussen waar u echt goed in bent. Wel houden we van goed contact en komen we graag minimaal één keer per jaar langs om bij te praten en te ervaren wat er allemaal speelt.

Accountant Tilburg

Bij Raak Accountant kunt u terecht voor:

  • Het verwerken van uw financiële administratie.
  • Het verwerken van uw loonadministratie.
  • Samenstellen van de jaarrekening.
  • Het verstrekken van diverse verklaring zoals o.a. nodig bij NIWO vergunningen.
  • Het opstellen van de diverse belastingaangiftes zoals inkomstenbelasting en omzetbelasting.
  • Het geven van (fiscale-) adviezen.

Wilt u meer informatie ontvangen over Raak Accountants?

Vul dan onderstaande informatieaanvraag in.