Accountant Tilburg

Accountant zijn voor het midden- en klein bedrijf, zoals het oorspronkelijk bedoeld is. Dat is de missie van Raak Accountants. Als accountant in Tilburg willen wij toegevoegde waarde leveren aan uw bedrijf. Onze insteek is kosten besparen voor u aan de hand van persoonlijke onderlinge afspraken. Daarbij denken wij als accountant gevestigd in Tilburg in kansen, en niet in bedreigingen. En daarvan profiteert u met uw onderneming.

Kosten besparen voor u houdt in dat we niet ieder telefoontje in rekening brengen. Voor advies kunt u altijd terecht bij uw persoonlijke accountant. Voor bedrijven in Tilburg en omgeving zijn wij dan ook het juiste adres voor kwalitatief goede dienstverlening. Dat borgen wij door onze aansluiting bij de beroepsorganisatie voor accountants, de NBA. Deze hanteert zeer strenge voorschriften voor lidmaatschap en controleert periodiek de accountant.

Bent u in omgeving Tilburg op zoek naar een persoonlijke accountant, die uw belangen voorop heeft staan, informeer dan eens bij Raak Accountants. Als accountant in Tilburg verzorgen wij u een complete financiŽle dienstverlening. Van de administratie tot loon-, en omzetbelasting en van optimalisering van uw bedrijfsvoering tot juridische kwesties. Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op.