Belastingadviseur Tilburg


Bent u op zoek naar een belastingadviseur in Tilburg die de kneepjes van het vak goed beheerst? Die naar u als mens en ondernemer kijkt en niet alleen naar de regels? Dan bent u bij Raak Accountants & Belastingadviseurs aan het enige en juiste adres.

Als ondernemer denkt u in kansen en niet in bedreigingen. En dat verwacht u uiteraard ook van uw belastingadviseur. Vanuit ons kantoor in Tilburg gaan we terug naar de basis. Wij willen namelijk weer een echte adviseur zijn voor het MKB zoals het oorspronkelijk bedoeld is. Samen bepalen we uw doelstellingen en zorgen we er voor dat u ze ook daadwerkelijk behaald. Precies wat u van uw belastingadviseur uit Tilburg en omgeving mag verwachten.

Van de complete financiŽle administratie tot complexe salarisadministratie inclusief loonbelasting. En van het verzorgen van uw BTW-aangifte tot het geven van advies over arbeidsrecht. Wat uw vraag ook is, wij denken graag met u mee.

Persoonlijke aandacht, actuele kennis en kwaliteit. Drie zaken die bij Raak Accountants & Belastingadviseurs hoog in het vaandel staan. Om dit allemaal te waarborgen zijn we aangesloten bij drie beroepsorganisaties die ons periodiek controleren: NBA (Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants), RBA (Register van Belastingadviseurs) en Fiscount. En kwaliteit hoeft niet per definitie duur te zijn. U heeft altijd uw kosten inzichtelijk en komt niet voor onverwachte kosten te staan. Wij brengen namelijk niet elk telefoontje bij u in rekening, zodat u niet bang hoeft te zijn om uw vraag aan ons te stellen.

Wilt u weten wat wij als belastingadviseur uit Tilburg voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.