Accountantskantoor Tilburg


Bent u op zoek naar een accountantskantoor in Tilburg die met u meedenkt? Die u als mens en ondernemer centraal stelt en niet alleen naar de regels kijkt? Dan bent u bij Raak Accountants & Belastingadviseurs aan het enige en juiste adres.

Als ondernemer denkt u in kansen en niet in bedreigingen. En dat mag u ook van uw accountant verwachten. Daarom gaan wij terug naar de basis. Het is onze missie om er voor te zorgen dat u weer kunt doen wat u het beste kunt: ondernemen. Door middel van persoonlijke aandacht behalen we samen uw doelstellingen. Wij zijn een echte financiŽle adviseur voor het MKB zoals het oorspronkelijk bedoeld is. En dat maakt ons als accountantskantoor in Tilburg zo uniek.

Van de complete financiŽle administratie tot complexe salarisadministratie inclusief loonbelasting. En van het verzorgen van uw BTW-aangifte tot het geven van advies over arbeidsrecht. Wat uw vraag ook is, wij denken graag met u mee.

Actuele kennis en hoogwaardige kwaliteit van onze dienstverlening. Twee zaken die wij hoog in het vaandel hebben staan. De kwaliteit wordt gewaarborgd doordat wij als accountantskantoor in Tilburg zijn aangesloten bij drie beroepsorganisaties: NBA (Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants), RBA (Register van Belastingadviseurs) en Fiscount. En dan heeft u ook altijd een duidelijk overzicht van uw kosten. Raak Accountants & Belastingadviseurs brengt namelijk niet elk telefoontje bij u in rekening. U hoeft dus niet bang te zijn dat u een torenhoge factuur krijgt omdat u een paar vragen wilde stellen!

Ontdek wat wij als accountantskantoor voor u in Tilburg kunnen betekenen! Neem contact met ons op via het contactformulier.